Conceptul Smart City

Pubele subterane

Propunem integrarea platformelor ca mobilier urban, făcând colectarea deșeurilor o acțiune mult mai plăcută. Containerele de suprafață tradiționale sunt îngropate într-o groapă de beton, și vor fi ulterior ridicate la suprafață pentru a fi golite ca orice alt container convențional. Acest sistem reprezintă o alternativă a pubelelor clasice, reprezentată de țarcuri în interiorul cărora se amplasează containerele/pubelele. Containerele subterane noi ofera o adaptare perfecta la mediul inconjurator un presupune un obstacul urban nici presupune un impact visual. Ajuta sa imbunatati strazile, cladiri sau complexe residentiale

Contacteaza-ne

Platforme subterane

Sisteme de colectare selectiva deseuri

Comparativ cu alte o platforma de pubele subterane este un sistem de mare ajutor pentru persoanele cu handicap datorita inaltimii gaurii cosului metalic exterior al platformelor.

Evitarea containerelor enervante de suprafață, care în multe locuri provoacă o imagine inestetică în ceea ce privește mediul.

Evităm cu recipientele noastre, multe dintre mirosurile care provin de la containerele tradiționale. Micsoreaza acte de vandalitate, deoarece containerul este ascuns și nu există acces la deșeurile generate. Acesta platforma de pubele ingropate inovatora are o mare durabilitate garantată prin efectuarea unor sarcini simple de întreținere pe care le putem oferi cu serviciul nostru de întreținere tehnică care acoperă toate Romania. Implementare in platforme de pubele subterane de colectare selectiva a unui sistem Smart de avertizare de alertă cu software proprietar și prin intermediul 4g, cu care vom cunoaște în orice moment starea containerului în ce priveste defecțiunile, incidente stradale și nivele de umplere a containerelor interioare, presupune cel mai mare avantaj in legatura colectare selectiva

Contacteaza-ne
Smart City

Sistemele electronice integrate vor centraliza date referitoare la gradul de umple greutatea fiecărui recipient colectat, tipul acestuia, adresa, utilizatorii sau frac colectată.
 • Afişarea poziţiei GPS a autocamioanelor de colectare a deşeurilor.
 • Colectarea informaţiilor din cântărirea şi citirea tag-urilor de pe containere
 • Informare / avertizare umplere containere / container pentru un anumit tip de fractie
 • Optimizare rută de golire a containerelor pline.
 • Contacteaza-ne

  Platforme subterane


  Contacteaza-ne
  ItalianRomanianSpanish

  New product!

  Modul suprateran de structura metalica autoportanta cu panou autoizolant.

  Click aici