Pubelele subterane, solutia civilizata pentru a scapa de mirosurile si mizeriile de pe strazile din Capitala

Primele pubele subterane, puse în funcțiune în cartierul Zorilor
1 februarie 2022
Prima localitate din județ care nu va mai avea pubele de gunoi la suprafață. “Anul viitor le finalizăm“
1 februarie 2022
Show all

Pubelele subterane, solutia civilizata pentru a scapa de mirosurile si mizeriile de pe strazile din Capitala

Pubele subterane – gunoi subteran – platforme deseuri

O metoda noua de colectare a gunoiului a fost importata si in Romania. Vorbim despre pubele subterane, care ne scapa de mirosurile grele, dar si de mizeria care se strange in jurul tomberoanelor.

Practic, deseurile aruncate de cetateni ajung in containere ingropate in pamant si astfel, la ele nu mai au acces oamenii strazii, care cauta materiale reciclabile.

Sistemul, mult mai scump decat clasicele pubele, este folosit si in Germania si Danemarca.

La prima vedere par niste cosuri de gunoi obisnuite, e adevarat cu un design mai special. Sub aceasta platforma insa exista 4 pubele uriase. In fiecare incap intre 250 si 300 de kg de gunoi.

Sistemul functioneaza ca un lift. Masina firmei de salubrizare este dotata cu o pompa hidraulica. Se conecteaza un furtun la platforma pe care stau cosurile de gunoi, si imediat, prin presiune, ridica tomberoanele. Fiecare sistem este format din 4 pubele: doua pentru gunoiul menajer si doua pentru deseuri reciclabile.

Pubele subterane – gunoi subteran – platforme deseuri

“Incercam de acum cand iesim cu el sa-l separam din casa, adica daca avem sticle sa luam intr-o plasa , daca avem plastic intr-o plasa si menajerul intr-o plasa”, spun bucurestenii.

 

Varianta e costisitoare, dar avantajoasa.

“Dispare mirosul pentru ca ingropat, dispare aspectul urat, avem din nefericire suficient de multi boschetari care vin si rastoana gunoiul pentru a aduna materialele reciclabile”, spune insa Robert Negoita, primarul sectorului 3.

Iar astfel de situatii sunt reclamate peste tot.

Pubele subterane – gunoi subteran – platforme deseuri

Deocamdata in Bucuresti containere subterane gasim doar in sectorul 3. Pentru un set de 4 tomberoane firma de salubrizare a platit 15 mii de euro.

Investitia va fi recuperata prin cresterea cantitatii de deseuri reciclate, mai ales ca edilii vor sa ajunga la 500 de astfel de tomberoane numai in sectorul 3.

Si autoritile din Ploiesti si Targu Jiu au ales aceasta metoda de colectare a deseurilor. Implementat intii in Germania, sistemul functioneaza foarte bine acum in Danemarca dar si in alte tarile din Vest.

 

Pentru mai multe detalii despre pubele subterane puteti contacta EcoGlobal Management.

Ai nevoie de o cotatie de pret? nu ezita sa ne contactezi aici.

Vrei sa vezi niste fise tehnice? le poti vedea aici.

Telefon: +40 757 467 775

Email: office@ecoglobal.ro

Pubele subterane – gunoi ingropat – platforme deseuri

PUNCT SUBTERAN COLECTARE SELECTIVA PUNCT SUBTERAN COLECTARE DESEURI SISTEMA RIDICARE GUNOI SELECTIV SUBTERAN SISTEM DE COLECTARE DESEURI SUBTERAN PUBELA INGROPATE PUBELA SUBTERANE CONTAINER SUBTERANE COSURI DE GUNOI INGROPATE COSURI DE GUNOI SUBTERAN MECANISMUL DE RIDICARE GUNOI SUBTERAN MECANISMUL DE DIDICARE GUNOI SELECTIV SUBTERAN PLATFORMA SUBTERENA COLECTARE DESEURI PLATFORMA SUBTERANA DE COLECTARE SELECTIVA SISTEMA DE SALUBRIZARE SELECTIVA SUBTERAN SISTEMA DE SALUBRIZARE SELECTIVA INGROPAT PLATAFORMA DE PUBELE SUBTERANE COLECTARE SELECTIVA PLATAFORMA DE CONTAINER SUBTERANE COLECTARE DESEURI PLATAFORMA DE COLECTARE GUNOI SUBTERAN PLATFORMA DE COLECTARE DESEURI SUBTERAN PLATFORMA DE COLECTARE DESEURI INGROPATE

ItalianRomanianSpanish

New product!

Modul suprateran de structura metalica autoportanta cu panou autoizolant.

Click aici